Sałatka grzybowa II
Sałatka grzybowa II może być tylko bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 5G tłuszczu i w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga selera, szwajcarskiego sera, octu z czerwonego wina i musztardy. 10 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 10 minut. Z łyżką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Borowiki z sałatką grzybową i szczypiorkiem "śmietana", Mushroom Vepudu-Mushroom Fry / Easy Mushroom s, oraz Sałatka Grzybowa.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj olej, ocet i musztardę.
Dodaj pieczarki, seler, pietruszkę, ser i cebulę i mieszaj, aż będą równomiernie pokryte. Wstaw do lodówki co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche to elegancki i charakterystyczny wyraz odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców skompensowanych delikatnymi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną świeżą kwasowością i strukturą średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą tostową.