Sałatka gruszkowa z pieczonym boczkiem z winegretem
Pieczona Sałatka gruszkowa zawinięta w boczek z winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka prawdziwego syropu klonowego, bekonu, sera chèvre i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka gruszkowa z boczkiem i Sherry-wino Vinaigrette, Sałatka szpinakowo-gruszkowa z miodowo-bekonowym winegretem, oraz Sałatka jabłkowo-gruszkowa z boczkiem klonowym i winegretem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść stojak na prześcieradle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
W małej misce, beat składniki vinaigrette z trzepaczką aż dobrze wymieszane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Pokrój gruszki na pół; usuń rdzeń. Każdą gruszkę przełożyć na pół łyżką sera. Owinąć 1 plasterek boczku wokół każdej połowy gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Boczek
Gruszka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier