Sałatka gruszkowa z Jicamą i groszkiem śnieżnym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj sałatkę gruszkową z Jicamanem i groszkiem śnieżnym spróbować. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,26 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, do 2 zielona cebula, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z krewetek azjatyckich z groszkiem śnieżnym, Jicamanem i papryką, Sałatka Z Groszku Śnieżnego, Pomarańczy I Jícamy, oraz Sałatka gruszkowo-jicama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Groszek śnieżny ugotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 minutę; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Wytnij wzdłuż na paski 1/4 cala.
Pokroić gruszki w paski 1/4 cala; wymieszać z sokiem z cytryny.
Jicama i szpinak pokroić w cienkie paski.
Ubijamy ocet i kolejne 3 składniki. Stopniowo dodawać olej, ubijając, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana. Wymieszać z zieloną cebulą i bazylią. Wyluzuj 15 minut.
Połączyć paski warzyw i paski gruszki.
Skropić opatrunkiem, podrzucając do płaszcza; posypać orzechami pekan.