Sałatka grecka z buraczkami marynowanymi"oliwki"

Sałatka grecka z buraczkami marynowanymi
Sałatka grecka z marynowanymi burakami "oliwkami" może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 252 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. 465 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście serca romaine, pieprz, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez feeds.epicurious.com. z łyżką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka grecka z marynowanymi buraczkami " oliwki, Sałatka grecka z oliwkami greckimi, oraz Sałatka Z Buraczków Marynowanych.

Instrukcje

1
+ Aby marynowane buraki były "oliwkami", zacznij co najmniej dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
BurakBurak
2
+ W małym garnku lub rondlu wymieszaj ocet, wodę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
3
Dodaj sok, ziarnko gorczycy i pieprz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
PieprzPieprz
SokSok
4
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przez co najmniej 20 minut lub dłużej.
5
+ Gdy ciecz stygnie, buraki pokroić w kostkę oliwkową i umieścić z czosnkiem w czystym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
BurakBurak
6
+ Gdy płyn jest letni, wlej go do pojemnika, przykrywając buraki.Zamknij pojemnik szczelnie, daj mu 5 lub 6 dobrych koktajli i włóż buraki do lodówki, aby ostygły. W ciągu 24 do 48 godzin będą gotowe do jedzenia i pozostaną świeżo w lodówce przez 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
7
+ Gdy buraki są marynowane, nadszedł czas, aby upiec paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BurakBurak
8
Umieść je w patelni do pieczenia i umieść pod brojlerem. Włącz brojlery do wysokiej isprawdź co 5 minut lub tak, aby sprawdzić, czy skóra ma pęcherze i zwęglone.Następnie, za pomocą szczypiec, obrócić papryki do blistra i char z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
BrojlerBrojler
SzczypceSzczypce
9
Wyjmij paprykę z piekarnika i włóż ją do papierowej torby. Zamknij górę i pozwól im na parę przez 15 minut. Gdy ostygnie w dotyku, zdjąć skórkę z papryki i wyrzucić. Pokrój fl Esh poziomo w paski, a następnie posiekaj na pół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
+ Aby przygotować koper włoski, odetnij łodygi i dolną gałązkę kopru włoskiego i usuń zewnętrzną warstwę, jeśli są posiniaczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
11
Cebulki przeciąć pionowo na pół.
12
Umieścić fl z boku każdej połowy na desce do krojenia i pokroić koper włoski w włócznie w kształcie półksiężyca. Odrzuć twardy rdzeń i odstaw koper włoski na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
13
+ Pokroić liście romainy na kawałki wielkości kęsa i umieścić je w dużej mieszance, delikatnie podlewając octem z czerwonego wina i oliwą z oliwek. Następnie umieścić thericotta, suszone pomidory i nasiona kopru włoskiego w innej misce i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
+ Aby złożyć sałatkę, rozłóż rzymską na naczyniu lub półmisku.Przykryć rzędami zielonej papryki, kopru włoskiego, pomidorów, buraków, ogórków i czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OgórekOgórek
PomidorPomidor
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Koper WłoskiKoper Włoski
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
BurakBurak
15
Posypać ricottą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Ser RicottaSer Ricotta
16
+ liczba sodu: Burak: 64 mg na buraki; koper włoski: 45 mg na 1 filiżankę, 122 mg na żarówkę; ricotta o niskiej zawartości sodu: 24 mg na 1/4 filiżanki w zależności od marki; suszony pomidor: 5 mg na porcję w zależności od marki; pomidory koktajlowe: 7 mg na 1 filiżankę
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
Ser RicottaSer Ricotta
Koper WłoskiKoper Włoski
PomidorPomidor
BurakBurak
17
Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook
18
Przedruk za zgodą wydawcy, Houghtona Mifflina Harcourta. Z Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook: How To Lose the Salt and Eat the Foods you Love Jessica Goldman Foung. Copyright © 2013 by Jessica Goldman Foung; Fotografia okładki i wnętrza copyright © 2013 by Matt Armendariz. Opublikowane przez John Wiley & Sons, Inc
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn