Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z zielonej fasoli i pomidorów z ziołami. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, koszerną sól i pieprz, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami, Zielona fasolka-Sałatka z kopru włoskiego ze świeżymi ziołami, oraz Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż będą chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Spuścić i opłukać fasolkę szparagową pod zimną wodą, aż będą schłodzone; poklepać fasolkę szparagową do sucha.
W dużej misce ubić musztardę z octem. Stopniowo ubijamy oliwę z oliwek i doprawiamy solą i pieprzem.
Dodać fasolkę szparagową, estragon, szczypiorek i tymianek i wrzucić do herbu.
Dodać pomidory, delikatnie wrzucić i podawać.