Sałatka Escarole z sosem anchois

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka Escarole z sosem anchois może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 171 kalorii, 1G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka anchois, musztarda dijon, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Escarole Z Sosem Anchois, Poważnie Włoski: Escarole I Sałatka Z Orzechów Włoskich Z Sosem Anchois, oraz Sałatka z Escarole i pieczonych brokułów z sosem anchois.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej drewnianej salaterce rozgnieść widelcem anchois, aż utworzą pastę.
Ubij w musztardzie i occie.
Skropić oliwą z oliwek podczas ubijania, aby stworzyć emulsję. Przyprawy wyregulować solą i czarnym pieprzem, do smaku.
Dodaj escarole, zielona cebula i oliwki do miski i delikatnie wrzucić do herbu liści z dressingiem.