Sałatka Escarole z chrzanem i kaparami
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka Escarole z chrzanem i kaparami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ocet winny, rozdarte serca escarole, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Podsmażona Eskarola Z Rodzynkami, Orzeszkami Piniowymi I Kaparami, Tatar z łososia z kaparami, szalotkami i chrzanem, oraz Pieczony łosoś z koperkiem, kaparami i chrzanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć cebulę w małej misce z lodowąw minimum 30 minut.
W dużej misce wymieszać Creme fraîche, olej, sok z cytryny i ocet.
Dodaj escarole, kapary, i odsączoną cebulę; doprawić solą i pieprzem i wrzucić do herbu.
Najlepsza sałatka z chrzanem i przyprawą z większą ilością pieprzu.
DO przodu: cebulę można moczyć 2 godzinyogłów.
Spuścić tuż przed użyciem.