Cytrynowa kukurydza i sałatka owocowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 8G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka śmietany, cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Owoców Cytrynowych, Cytrynowa Sałatka Owocowa Z Kurczakiem, oraz Cytrynowa Sałatka ziemniaczana z oliwkami, kukurydzą i nerkowcami.
Instrukcje
1
W dużej metalowej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić 1 szklankę cukru z jajkami, sokiem z cytryny i skórką z cytryny. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą i ubijaj mieszaninę, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pozostawić ślad po podniesieniu trzepaczki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Srebrne Nonpareile
Pasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Lekko ostudzić, a następnie przecedzić do blendera. Stopniowo dodawać masło, mieszając z dużą prędkością, aż krem będzie lekki i idealnie gładki, około 5 minut. W razie potrzeby zeskrobać Pojemnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść krem do miski, przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
W małym rondlu posypać żelatynę wodą i odstawić na 5 minut. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści. W dużej misce połącz mieszaninę żelatyny z 2 łyżkami jogurtu i pozostałą 1/3 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Wymieszać z pozostałym jogurtem i zimną śmietaną cytrynową. Lekko ubijamy śmietanę i składamy na śmietanę cytrynową. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, przez co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Roztopić czekoladę w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, mieszając, aż będzie gładka. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Za pomocą szpatułki przesuniętej rozłóż połowę czekolady równomiernie na każdym arkuszu. Schłodzić, aż prawie zestaw, 5 do 10 minut. Używając 4-calowego okrągłego noża do ciastek, Wytnij 10 naboi. Powrót blachy do lodówki i schłodzić ponownie do firmy się czekolady, co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Dla każdego deseru ustaw 4-calowy pierścień deserowy lub pustą puszkę z tuńczykiem o pojemności 12 uncji z końcami usuniętymi na środku talerza zupy lub deseru i zapakuj ją w połowie sałatki. Wypełnij pierścień do góry kremem cytrynowym. Zdejmij pierścień. Ostrożnie obrać białą czekoladę, zaokrąglić pergamin i położyć na wierzchu. Łyżka niektórych coulis wokół talerza i udekorować czerwonymi porzeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Czerwone Porzeczki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji