Sałatka cytrynowo-owocowa

Sałatka cytrynowo-owocowa
Cytrynowa kukurydza i sałatka owocowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 8G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka śmietany, cukru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Owoców Cytrynowych, Cytrynowa Sałatka Owocowa Z Kurczakiem, oraz Cytrynowa Sałatka ziemniaczana z oliwkami, kukurydzą i nerkowcami.

Instrukcje

1
W dużej metalowej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić 1 szklankę cukru z jajkami, sokiem z cytryny i skórką z cytryny. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą i ubijaj mieszaninę, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pozostawić ślad po podniesieniu trzepaczki, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Lekko ostudzić, a następnie przecedzić do blendera. Stopniowo dodawać masło, mieszając z dużą prędkością, aż krem będzie lekki i idealnie gładki, około 5 minut. W razie potrzeby zeskrobać Pojemnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść krem do miski, przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W małym rondlu posypać żelatynę wodą i odstawić na 5 minut. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści. W dużej misce połącz mieszaninę żelatyny z 2 łyżkami jogurtu i pozostałą 1/3 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Wymieszać z pozostałym jogurtem i zimną śmietaną cytrynową. Lekko ubijamy śmietanę i składamy na śmietanę cytrynową. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, przez co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Roztopić czekoladę w średniej metalowej misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, mieszając, aż będzie gładka. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Za pomocą szpatułki przesuniętej rozłóż połowę czekolady równomiernie na każdym arkuszu. Schłodzić, aż prawie zestaw, 5 do 10 minut. Używając 4-calowego okrągłego noża do ciastek, Wytnij 10 naboi. Powrót blachy do lodówki i schłodzić ponownie do firmy się czekolady, co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Połącz wszystkie składniki w blenderze; blenduj aż do puree.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Przełożyć do miski, przykryć i przechowywać w lodówce do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
W misce, połączyć ananas, jabłka i kukurydzę i wrzucić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Dla każdego deseru ustaw 4-calowy pierścień deserowy lub pustą puszkę z tuńczykiem o pojemności 12 uncji z końcami usuniętymi na środku talerza zupy lub deseru i zapakuj ją w połowie sałatki. Wypełnij pierścień do góry kremem cytrynowym. Zdejmij pierścień. Ostrożnie obrać białą czekoladę, zaokrąglić pergamin i położyć na wierzchu. Łyżka niektórych coulis wokół talerza i udekorować czerwonymi porzeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Czerwone PorzeczkiCzerwone Porzeczki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Podawać natychmiast.

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn