Sałatka cytrusowa z koprem włoskim Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.38 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka białka jaja, mielona gałka muszkatołowa, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i Radicchio z cytrusowym winegretem, Sałatka z sałaty i kopru włoskiego z winegretem cytrusowym, oraz Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i pomarańczy z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij białko w małej misce, aż lekko spieniony; ubij w cukrze, soli, cynamonie, goździkach i gałce muszkatołowej.