Sałatka Chlebowa Panzanella
Panzanella chleb sałatka jest przystawką, która służy 6. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny, lacto ovo wegetariański i wegański przepis ma 231 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka pomidorów, dzień stary chrupiący chleb, bazylia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Panzanella (Sałatka Chlebowa), Panzanella (włoska sałatka chlebowa), oraz Caprese Panzanella (Sałatka Chlebowa) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszać wszystko razem i pozostawić do marynowania, pod przykryciem, w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut, do 12 godzin. Nie przechowywać w lodówce lub będzie zniszczyć teksturę pomidorów.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.