Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj arbuza i sałatki feta z chlebem chrupkim. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i odbierz arbuza, mieszankę pieczywa w opakowaniu 500g, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Arbuz Sałatka Feta, Arbuz Sałatka Feta, oraz Arbuz Sałatka Feta.
Instrukcje
1
Uzupełnić chleb zgodnie z instrukcją opakowania 1 łyżką oliwy z oliwek. Pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na około 1 godzinę, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Piwa
2
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wbić chleb z powrotem i podzielić na 6 sztuk. Na posmarowanej mąką powierzchni, rozwałkuj pieczywo tak cienko, jak to możliwe, a następnie przenieś do blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Posmarować białkiem jajka i rozsypać mieszanymi nasionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Mieszane
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5
Piec przez około 15 minut, aż chrupiące i brązowe; jeśli nadmuchać, jeszcze lepiej. Może być to konieczne w partiach. Pieczywo można przygotować poprzedniego dnia i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W dużej misce do serwowania, lekko wrzucić melon z fetą i oliwkami. Rozsypać na ziołach i krążkach cebuli, następnie podawać z oliwą z oliwek i balsamicznym do skropienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ciasto Kukurydziane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Melon
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać stos chrupki na stronie do rozbicia i za pomocą do czerpania sałatkę.
Sałatka sprawdza się bardzo dobrze z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.