Sałatka arbuzowa z fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Mieszanka sera feta, sól i pieprz, arbuz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest idealny do Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arbuz Sałatka Feta, Arbuz Sałatka Feta, oraz Arbuz Sałatka Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce ubić oliwę z oliwek z sokiem z cytryny i harissą, doprawić solą i pieprzem. Ułóż plastry arbuza na półmisku i posyp cebulą, natką pietruszki, oliwkami i fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Arbuz
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Harissa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego