Sałata Bostońska z kolendrą i orzechami włoskimi
Sałata Bostońska z kolendrą i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 62 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz boston sałata, szalotki, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z sałaty bostońskiej i rzodkiewki, Sałatka z sałaty bostońskiej i rzodkiewki, oraz Sałatka z sałaty bostońskiej z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić olej z octem i sokiem z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Dodaj rzodkiewki, szalotki, sałata i kolendry i wrzucić dobrze.
Udekoruj orzechami włoskimi i podawaj od razu.