S ' Amore Eggroll
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać s' more Eggroll spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 924 kalorie, 3G białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Mieszanka pianek, owijki z jajkiem, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Eggroll Extravagaza, Jajko czy jajko?, oraz Moe ' riginal Eggroll.
Instrukcje
W głębokim garnku rozgrzać olej do 380 stopni F. w małej misce ubić jajko.
Czekoladę pokroić w 1/2 cala kostki. Weź owijkę z jajkiem i umyj krawędzie jajkiem i połóż na powierzchni roboczej, umyj bok do góry, z punktem skierowanym do ciebie, a nie prostą krawędzią.
Umieść około 2 uncji czekolady 1 lub 2 cale od krawędzi, a na górze z 1/4 szklanki mikrofal marshmallow lub puch.
Złóż narożnik najbliżej Ciebie i tuż nad nadzieniem, naciśnij lekko, a następnie złóż po bokach, wykonując małe pociągnięcie lub podwinięcie, aby utrzymać rolkę w prawo. Następnie odsuń się od siebie i naciśnij, aby szczelnie zamknąć. (Uważaj, aby nie rozerwać opakowania z jajkiem. Może to spowodować wyciek rolki podczas gotowania. Jeśli dojdzie do rozdarcia, uszczypnij ciasto, aż się ponownie zamknie lub wyrzuć folię i użyj nowej.) Powtarzać aż do uformowania się wszystkich sajgonek.
Smażyć sajgonki 4 na raz, obracając prawie natychmiast, gotując ze wszystkich stron na złoty kolor, mniej niż minutę. (Upewnij się, że nie przesmażyć napełniania. Jeśli zobaczysz, że pianki zaczynają wyciekać, zanim obie strony staną się złote, nadzienie zostanie rozgotowane, a Rolada jajeczna pojawi się pusta w środku)
Wyjąć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz i powtarzać, aż wszystko się ugotuje. Pamiętaj, aby sprawdzić temperaturę oleju między dodatkami.
Gotowy do podania pokruszyć cukrem pudrem i okruchami krakersów.
Podawać natychmiast, ale uwaga bardzo gorąco!
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Field Recordings Chenin Blanc. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.