S ' Amore Eggroll

S ' Amore Eggroll
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać s' more Eggroll spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 77 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 924 kalorie, 3G białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Mieszanka pianek, owijki z jajkiem, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Eggroll Extravagaza, Jajko czy jajko?, oraz Moe ' riginal Eggroll.

Instrukcje

1
W głębokim garnku rozgrzać olej do 380 stopni F. w małej misce ubić jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Czekoladę pokroić w 1/2 cala kostki. Weź owijkę z jajkiem i umyj krawędzie jajkiem i połóż na powierzchni roboczej, umyj bok do góry, z punktem skierowanym do ciebie, a nie prostą krawędzią.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Umieść około 2 uncji czekolady 1 lub 2 cale od krawędzi, a na górze z 1/4 szklanki mikrofal marshmallow lub puch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4
Złóż narożnik najbliżej Ciebie i tuż nad nadzieniem, naciśnij lekko, a następnie złóż po bokach, wykonując małe pociągnięcie lub podwinięcie, aby utrzymać rolkę w prawo. Następnie odsuń się od siebie i naciśnij, aby szczelnie zamknąć. (Uważaj, aby nie rozerwać opakowania z jajkiem. Może to spowodować wyciek rolki podczas gotowania. Jeśli dojdzie do rozdarcia, uszczypnij ciasto, aż się ponownie zamknie lub wyrzuć folię i użyj nowej.) Powtarzać aż do uformowania się wszystkich sajgonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Smażyć sajgonki 4 na raz, obracając prawie natychmiast, gotując ze wszystkich stron na złoty kolor, mniej niż minutę. (Upewnij się, że nie przesmażyć napełniania. Jeśli zobaczysz, że pianki zaczynają wyciekać, zanim obie strony staną się złote, nadzienie zostanie rozgotowane, a Rolada jajeczna pojawi się pusta w środku)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wyjąć na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz i powtarzać, aż wszystko się ugotuje. Pamiętaj, aby sprawdzić temperaturę oleju między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Gotowy do podania pokruszyć cukrem pudrem i okruchami krakersów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
8
Podawać natychmiast, ale uwaga bardzo gorąco!

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Field Recordings Chenin Blanc. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn