Słone Szparagi

Słone Szparagi
Pikantne szparagi to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 86 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, pieprz, cebula w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Słone Włoskie Szparagi, Pikantny Flan Szparagowy, oraz Pikantny Budyń Z Chleba Szparagowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni, przynieść 1/2 W. wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 3-4 minuty lub do chrupkości-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
W międzyczasie, w małej misce, połączyć olej, estragon, cebula w proszku i pieprz do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
EstragonEstragon
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Szparagi odsączyć, skropić mieszaniną oleju i wrzucić do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn