Słodzona miodem Biała czekolada Kora żurawinowa

Słodzona miodem Biała czekolada Kora żurawinowa
Słodzona miodem Biała czekolada Kora żurawiny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz proszek z wanilii, miód, naturalny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Domowa Miodowo-Słodzona Biała Czekolada, Kora Z Białej Czekolady Pistacjowo-Żurawinowej, oraz Przepis Na Białą Czekoladę-Kora Żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło kakaowe rozpuścić w podwójnym kotle nad delikatnie gotującą się wodą. Gdy masło kakaowe rozpuści się w lepki, pachnący i lekko żółty olej, wyjmij go z ognia i pozostaw do ostygnięcia na blacie kuchennym przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Roztopione masło kakaowe wlać do robota kuchennego i wlać miód. Pulsuj trzy lub cztery razy, następnie dodaj proszek z wanilii i skórkę pomarańczową do słodzonego tłuszczu. Proces aż dobrze emulguje, a następnie przenieść masło kakaowe (jeszcze w miski robota kuchennego z blad dołączone) do lodówki i pozostawić do ostygnięcia dalsze 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wyjmij miskę robota kuchennego z lodówki i przymocuj ją ponownie do podstawy. Posłodzone masło kakaowe należy przetworzyć przez minutę lub dwie, aż jego kolor stanie się nieprzezroczysty, a konsystencja kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Masło kakaowe wlać do miski i złożyć w żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Rozprowadzić masło kakaowe i żurawinę na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce do twardego. Włamać się do hunks i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia20
Magazyn