Słodko-kwaśny Radicchio
Słodko-kwaśny Radicchio może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet jabłkowy, orzeszki piniowe, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczone słodkie ziemniaki z kiełbasą i Radicchio, Radicchio, Haricots Verts i sałatka ze słodkiej sałaty, oraz Chińskie zawijasy wieprzowe z gorącym słodkim sosem do maczania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło z olejem w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i cukier. Smażyć, aż cebula jest lekko rumiane, o 7 protokół.
Dodać ocet; wymieszać, aby zmiksować.
Dodaj radicchio, rodzynki, sól i pieprz. Gotować, aż radicchio jest po prostu zwiędły, o 5 protokół.
Przełożyć do naczynia; posypać orzeszkami pinii.