Słodko-kwaśne klopsiki to bez glutenu i bez nabiału danie główne. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,17 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ocet jabłkowy, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można podążać za tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pulpety słodko-kwaśne (orientalne Pulpety słodko-kwaśne), Pulpety słodko-kwaśne, oraz Pulpety Słodko-Kwaśne podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odcedź ananasa, rezerwując sok. Odstawić ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Sok
2
W razie potrzeby dodaj wystarczającą ilość wody do soku, aby odmierzyć 1 szklankę. Na dużej patelni na średnim ogniu gotować klopsiki, zielony pieprz i mieszaninę soku, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Klopsiki
Sok
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą, zimną wodę, ocet i sos sojowy, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Sos Sojowy
Ocet
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Na patelnię dodać brązowy cukier i ananasa reserved; wymieszać z mieszaniną skrobi kukurydzianej. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.