Słodkie ziemniaczane Gnocchi z pieczarkami

Słodkie ziemniaczane Gnocchi z pieczarkami
Słodkie ziemniaczane Gnocchi z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz gnocchi ze słodkich ziemniaków, ząbki czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Chrupiące brązowe masło Słodkie ziemniaczane Gnocchi z balsamicznymi karmelizowanymi pieczarkami + kozi ser, Gnocchi Ziemniaczane Z Podsmażonymi Grzybami, oraz Gnocchi ziemniaczane z masłem czosnkowym, grzybami i ślimakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
2
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj grzyby; smażyć 3 do 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Dodać czosnek i szalotki; smażyć 2 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Wyjąć z patelni. Wytrzyj patelnię do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Roztopić pozostałe 4 łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; gotować 2 do 3 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać z pietruszką, szałwią i mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj gorące gotowane gnocchi i delikatnie wrzuć. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
GnocchiGnocchi
8
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn