Słodkie Szaszłyki Wołowe Teriyaki
Słodkie szaszłyki wołowe Teriyaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 184 kalorie, 18g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 55 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jeśli masz bambusowe szaszłyki, sos sojowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szaszłyki Wołowe Teriyaki, Grillowane Szaszłyki Wołowe Teriyaki, oraz Szaszłyki Wołowe Teriyaki W Stylu Tiki.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać brązowy cukier, sos sojowy, sok ananasowy, wodę, olej roślinny i czosnek. Przykryj miskę folią.
Marynować wołowinę w lodówce przez 24 godziny.
Usuń wołowinę z marynaty, wstrząsając, aby usunąć nadmiar płynu. Wyrzucić marynatę.
Na szaszłyki nawlecz plastry wołowiny w zig-zag.
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Szaszłyki gotować na rozgrzanym grillu, aż wołowina zostanie ugotowana, około 3 minut na stronę.