Jeśli 32 grosze za porcję spada w budżecie, Słodkie Grillowane krewetki z sosem kolendry zanurzenie może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowane krewetki z sosem kolendrowym, Cilantro Lime Grillowane krewetki z kremowym sosem z awokado, oraz Chrupiące Krewetki Sajgonki Z Sosem Kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść krewetki i opatrunek w zamykanej plastikowej torbie; szczelnie zamknij i wstrząśnij, aby dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 20 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
5 kolejnych składników zmiksować w blenderze na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do małej miseczki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Wyjąć krewetki z marynaty; wyrzucić marynatę. Włócznia 1 Krewetka na każdym z 24 małych drewnianych szpikulców (3-calowe długości.) Grilluj krewetki 5 do 7 min. albo aż do różu, obracając się raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
Płatki Warzywne
6
Podawać z mieszanką kolendry jako sosem do zanurzania.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.