Słodki Duszony Makaron Jagnięcy

Słodki Duszony Makaron Jagnięcy
Słodki duszony makaron jagnięcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 736 kalorii, 35g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, czosnek wlewu oliwy z oliwek, makaron pappardelle, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone jagnięce golonki z Pastanem Trahana i Ricotta Salata, Trzcina Jagnięca Duszona, oraz Duszona Noga Z Jagnięciny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Golonki jagnięce doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
2
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, aby nie przepełnić patelni, przypieczętuj trzonki ze wszystkich stron, aż do głębokiego brązu, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usuń trzpienie do płyty i dodaj port. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki z dna patelni i zmniejszyć o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj przyprawy do grzania, owinięte w gazę lub w torebce z muślinem. Powrót trzonki do garnka, dodając wodę w razie potrzeby, aby przykryć mięso. Przykryć i dusić, aż mięso będzie miękkie, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienka GruszkaCienka Gruszka
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usuń trzpienie do deski do krojenia i pozwól odpocząć. Wyrzucić przyprawy do grzania. Dusić na wolnym ogniu, aż zmniejszy się i zgęstnieje, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
W międzyczasie ugotuj makaron do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą, około 4 minut. Wyciągnij mięso z kości, posiekaj i dodaj do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić makaron i dodać go do mięsa i sosu. Rzuć i podawaj natychmiast. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn