Sól wołowa z burakami i chrzanem

Sól wołowa z burakami i chrzanem
Jeśli masz mniej więcej 2 godziny i 30 minut do spędzenia w kuchni, solona wołowina z burakami i chrzanem może być niesamowita bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 1,75 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chrzanu, złotego cukru, pietruszki i octu balsamicznego. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczone Żeberko Wołowe Z Burakiem I Chrzanem, Hamburgery Wołowe I Chorizo Z Burakami, oraz Pieczeń wołowa na zimno z sałatką z buraków i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wołowinę na patelnię, która jest wystarczająco duża, aby zmieścić ją i wszystkie warzywa. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając pianę, która wychodzi na powierzchnię. Cebulę i natkę pietruszki wrzucić do garnka i gotować na wolnym ogniu przez 1 godz., w razie potrzeby podpierając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj marchew i gotuj na wolnym ogniu przez 30 min. Na koniec dodajemy pory i dusimy 30 minut dłużej. Mięso jest gotowe, gdy czuje się miękkie, gdy pchane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Podczas gotowania mięsa, burak i chrzan wymieszać z cukrem i octem, aż cukier się rozpuści. Usuń wołowinę i umieść ją na desce. Marchew i por wyłóż do naczynia do serwowania. Pokrój wołowinę na stole i podawaj z warzywami i burakami, ale ostrzegaj wszystkich, że trochę idzie daleko! Możesz również zaoferować płyn do gotowania do mżnięcia, jeśli ktoś chce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn