Ręcznie Posiekane Naklejki Na Garnek

Ręcznie Posiekane Naklejki Na Garnek
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Ręcznie zhakowane Naklejki Pot może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 105 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, olej sezamowy, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów chińskiego jedzenia. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ręcznie Posiekane Naklejki Na Garnek, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 10 składników w misce. Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka około 1 czubatej łyżeczki napełniania do środka każdego owijki. Zwilżyć brzegi owijki wodą. Złożyć na pół, ściskając krawędzie razem do uszczelnienia. Trzymając uszczelnione krawędzie naklejki na garnek między kciukiem a pierwszymi dwoma palcami każdej ręki, uformuj 3 do 4 zakładek wzdłuż pieczęci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Kłaść pierogi, szew do góry, na talerzu. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami, aby utworzyć 24 naklejki na garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Ciepło 1 1/2 łyżeczki oleju rzepakowego w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Ułóż 12 naklejki garnek, szew boki do góry, na patelni, i gotować przez 30 sekund lub aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj 1 szklankę bulionu z kurczaka na patelnię; przykryć i gotować 5 minut. Odkryć i gotować około 1 minutę lub aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć naklejki z garnka; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi 1 1/2 łyżeczkami oleju rzepakowego, 12 naklejkami do garnków i 1 szklanką bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PottickersPottickers
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
W razie potrzeby udekorować paskami zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn