Różowy mus jabłkowy Ivora
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Ivor Różowy mus jabłkowy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka mcintosh, śliwki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Canning Martha ' s Pink Applesauce, Pink Salt & Pink Pepper Cupcakes, oraz Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryj jabłka i śliwki wodą i gotuj na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż jabłka i śliwki rozbić, o 5 protokół.
Odcedzić owoce na drobnym sitku ustawionym nad miską; rezerwy 2 łyżki płynu do gotowania w małej misce. Używając drewnianej łyżki, naciśnij owoce przez sito do miski, aby uzyskać drobny puree. Odrzuć Skórki.
W dużym rondlu połącz puree jabłkowo-śliwkowe z cukrem, sokiem z cytryny, cynamonem i gałką muszkatołową. Puree dusić na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż cukier się rozpuści, około 3 minut. Wymieszać w zarezerwowanych 2 łyżki płynu do gotowania. Zeskrobać sos jabłkowy do miski, przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, aż ostygnie.