Różowy Chleb Wiśniowy
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów wegetariańskich bez nabiału i zawierających lakto ovo, Pink Cherry Bread może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 28 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu wychodzą 32 porcje zawierające 167 kalorii, 3 g białka i 6 g tłuszczu każda. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, wiśnie maraschino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako niedrogi chleb. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 20%, to danie nie jest tak wybitne. Wypróbuj babeczki z różowymi wiśniami dziadka, szybki chleb z glazurowanym różowym grejpfrutem i chleb ze słodkiej wiśni z glazurą wiśniowo-migdałową, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Wiśnie odcedzić, zachowując sok. Grubo posiekaj wiśnie; odłóż wiśnie i sok na bok. W misce połącz suche składniki.
W drugiej misce ubij jajka i sok wiśniowy. Mieszaj z suchymi składnikami tylko do połączenia. Dodać orzechy włoskie, kokos i wiśnie.
Przenieś do dwóch natłuszczonych 8-calowych. x 4 cale patelnie do chleba.
Piec w temperaturze 350° przez 60-65 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na metalową kratkę.