Różowe Babeczki Z Szampanem
Różowe babeczki z szampanem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3940 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Jeśli masz białka jaj, szampana, różowy cukier dekoracyjny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Różowe babeczki z szampanem z lukrem Truskawkowym #sundaysupper, Różowe Babeczki Z Szampanem, oraz Różowe Babeczki Z Szampanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać suche ciasto mix i szampana.
Dodaj olej, białka i kolor żywności. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minuty. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 17 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, ubić składniki lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Lodowe babeczki.
Posypać dekoracjami. Przechowywać luźno przykryte.