Różowe Babeczki Z Lemoniadą
Pink Lemonade Cupcakes to amerykański przepis, który służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 312 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka różowe cukierki posypki, różowy kolor żywności, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Różowe Babeczki Z Lemoniadą, Różowe Babeczki Z Lemoniadą, oraz Różowe Babeczki Z Lemoniadą.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek. Dodać ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą mix ciasto, 3/4 szklanki koncentratu lemoniady, 1/2 szklanki oleju, wody, jaj i kolor żywności. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 20 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, ubić lukier, 6 łyżek koncentratu lemoniady i kolor żywności z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Babeczki chłodzone mrozem.
Dekoruj szczyty posypką cukierkową.