Różowa Sangria z żurawiną i jabłkami

Różowa Sangria z żurawiną i jabłkami
Różowa Sangria z żurawiną i jabłkami trwa około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Ten napój ma 204 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz pod ręką pieprz, rubinowy port, różowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Rose Sangria, Rose Sangria, oraz Rosé Sangria.

Instrukcje

1
W rondlu wymieszaj wodę, cukier, pokruszony czerwony pieprz, cynamon, ziele angielskie, goździki i anyż. Dusić syrop na umiarkowanie małym ogniu przez 15 minut. Przelej do miski i dodaj żurawinę i jabłka. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odcedź owoce, zachowując przyprawiony syrop. W dużym dzbanku wymieszaj ros z portem, Cointreau, sokiem żurawinowym, owocami i 3/4 szklanki przyprawionego syropu. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
CointreauCointreau
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
PortPort
3
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Magazyn