Różowa Sangria z żurawiną i jabłkami trwa około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 2,28 zł za porcję. Ten napój ma 204 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jeśli masz pod ręką pieprz, rubinowy port, różowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Rose Sangria, Rose Sangria, oraz Rosé Sangria.
Instrukcje
1
W rondlu wymieszaj wodę, cukier, pokruszony czerwony pieprz, cynamon, ziele angielskie, goździki i anyż. Dusić syrop na umiarkowanie małym ogniu przez 15 minut. Przelej do miski i dodaj żurawinę i jabłka. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Papier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Pasek Skórki Cytrynowej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-o
2
Odcedź owoce, zachowując przyprawiony syrop. W dużym dzbanku wymieszaj ros z portem, Cointreau, sokiem żurawinowym, owocami i 3/4 szklanki przyprawionego syropu. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cointreau
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego