Różne Grillowane Pizze Portobello
Różne grillowane pizze Portobello jest gluten free I primal danie główne. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 15g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka koziego sera, pieprzu czosnkowego, sosu pesto i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Pizza Portobello, Grillowana Kiełbasa Portobello Pizza, oraz Portobello Pizzas podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Usuń dolny trzon z portobello.
Umyj obie strony oliwą z oliwek i posyp wnętrze każdego grzyba solą i pieprzem czosnkowym.
Umieść grzyby na dolnej stronie grilla do góry. Grilluj przez 2 do 3 minut z każdej strony obracając się w połowie, aby uzyskać ślady grilla.
Wyjąć z grilla, umieszczając grzyby od dołu do góry. Wypełnij swój wybór różnych sosów i top z wyboru sera.
Włóż pieczarki do górnego regału lub półki grilla, zamknij pokrywę i zmniejsz ogień do średniej wysokości i gotuj przez 5 minut lub aż ser się rozpuści.
Wyjąć i umieścić na desce do krojenia i pokroić w trójkąty jak pizza.