Rémoulade
Rémoulade może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos worcestershire, sok z cytryny, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Céleri-rave Rémoulade (seler korzeniowy Rémoulade), Rémoulade, oraz Seler Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka i Dijon ubić w średniej misce, aż do równomiernego wymieszania. Kontynuuj ubijanie i powoli dodawaj olej, wlewając go cienkim strumieniem po stronie miski.Po dodaniu całego oleju, ubij sok z cytryny, ostry sos, Worcestershire i odmierz sól i pieprz, aż do równomiernego połączenia.
Wymieszać pozostałe składniki aż do równomiernego połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Jeśli produkt nie zostanie użyty natychmiast, przechowywać go w lodówce w hermetycznym pojemniku na okres do 4 dni.