Rzymska Zupa Z Jajek

Rzymska Zupa Z Jajek
Rzymska zupa z jajkiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 38 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, białko jaja, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Z Jajek Po Rzymsku: La Stracciatella, Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili, oraz Zupa Z Jajkiem.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać 1 szklankę bulionu, starty ser i kolejne 3 składniki; wymieszać trzepaczką, aż jajka zostaną lekko ubite.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Doprowadzić pozostały bulion do wrzenia w holenderskim piecu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do minimum; stopniowo wlać mieszaninę jaj do bulionu, stale mieszając trzepaczką (im szybciej mieszasz, tym drobniejsze kawałki jajka). Gotować 3 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Wyjąć z ognia; wymieszać z pieprzem, solą i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn