Rzymska Zupa Z Jajek
Rzymska zupa z jajkiem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 38 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, białko jaja, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Z Jajek Po Rzymsku: La Stracciatella, Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili, oraz Zupa Z Jajkiem.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać 1 szklankę bulionu, starty ser i kolejne 3 składniki; wymieszać trzepaczką, aż jajka zostaną lekko ubite.
Doprowadzić pozostały bulion do wrzenia w holenderskim piecu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do minimum; stopniowo wlać mieszaninę jaj do bulionu, stale mieszając trzepaczką (im szybciej mieszasz, tym drobniejsze kawałki jajka). Gotować 3 minuty, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać z pieprzem, solą i gałką muszkatołową.