Rzymska z prażonymi orzechami pekan i marynowanymi truskawkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj rzymską z tostami pekan i marynowanymi truskawkami. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka musztardy dijon, pieprzu, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serca Romaine Z Roquefort I Tosty Pekan, Serca Romaine z Roquefort i tosty Pekan, oraz Rzymska z jabłkiem, pekanami i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 2 składniki i 1 1/2 szklanki wody w dużej misce; ubijaj w miodzie, aż sól się rozpuści i miód zostanie zmieszany.
Dodać truskawki; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Wlać mieszaninę truskawek przez sitko z siatki drucianej do średniej miski; rezerwy 2 łyżki. płyn.
Przenieść truskawki do miski. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Ubij razem 1 łyżkę. ocet, musztarda Dijon i reserved 2 łyżki. truskawkowy płyn w misce.
Dodaj olej w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż będzie gładki.
Pokrój serduszka sałaty na pół w poprzek, zachowując górne 6 cali każdego i rezerwując końce do innego użycia.
Na półmisku umieścić Topy sałaty. Top z truskawkami, pekan, i, w razie potrzeby, ser; skropić mieszaniną octu.
*1 (4-oz.) kłoda z koziego sera, pokruszona, może być zastąpiona.