Rzymska cebula słodko-kwaśna
Rzymska cebula słodko-kwaśna jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok pomarańczowy, center-cut boczek, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cebula Agrodolce (cebula słodko-kwaśna), Cebula słodko-kwaśna, oraz Sweet' n ' Sour Onions dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni.
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 18 minut lub aż bardzo miękkie i rumiane.
Wyjąć cebulę z patelni; ogrzać.
Dodać sok pomarańczowy i dalej 6 składników do patelni; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 1 minutę. Powrót cebulę na patelnię; gotować 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia; posypać boczkiem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.