Rzut pieczarkowo-szpinakowy

Rzut pieczarkowo-szpinakowy
Pieczarkowo-szpinakowy rzut może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dziecko szpinak, wino, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Portabella Mushroom Pasta Toss, Kurczak-Pieczarki-Ryż, oraz Szpinak Penne Toss dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ułóż 1/4 szklanki orzechów piniowych w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec 5 do 7 minut lub do lekko tosty i pachnące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 5 do 6 minut lub aż złoty kolor i najbardziej płyn odparował. Zmniejszyć ogień do średniej i dodać pomidory i czosnek; gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut. Wymieszać w winie i gotować 30 sekund, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszać z gotowanym na gorąco makaronem i szpinakiem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 minut lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Posypać parmezanem i prażonymi orzeszkami piniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn