Rzut lasagne
Lasagne Toss może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,8 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka, 26 g tłuszczu i łącznie 465 kalorii. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka twarogu, czosnku, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Weeknight Toss Lasagne, Weeknight Toss Lasagne i Treat Toss.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż wołowinę z cebulą, czosnkiem i solą. Wymieszaj sos spaghetti; gotować, aż się rozgrzeje.
Usuń 1 szklankę sosu mięsnego; odłożyć na bok. Makaron wymieszać z pozostałym sosem.
Umieść połowę mieszanki makaronu i sosu w natłuszczonych 2-qt. zapiekanka. Posyp twarożkiem i 1 szklanką sera mozzarella.
Dodaj pozostałą mieszaninę makaronu i sosu; na wierzch połóż 1 szklankę zarezerwowanego sosu mięsnego i resztę sera mozzarella.
Posypać parmezanem. Okładka; piec w temperaturze 350 stopni przez 20-25 minut.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano i Sangiovese to świetny wybór na lasagne. Lasagne dobrze komponuje się z czerwonym winem o średniej treściwości i wyższej kwasowości. Sangiovese, Montepulciano i Chianti pasują do rachunku. Możesz spróbować NV Ruinart, Wine. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 89 dolarów za butelkę.
![NV Ruinart, Wino]()
NV Ruinart, Wino