Rzodkiewka z kremowym masłem anchois
Rzodkiewki z kremowym masłem anchois mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 163 kalorie, 1G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Mieszanka masła, ząbek czosnku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, oraz Pokrojona Bagietka z anchois szczypiorkiem i rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj masło w robocie kuchennym z pastą anchois, czosnkiem i sokiem z cytryny, aż będzie gładkie. Doprawić solą.
Podawać jako dip do rzodkiewki.
* Masło sardelowe można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Pozostawić do zmiękczenia przed podaniem. * Rzodkiewki można umyć i przyciąć 1 dzień wcześniej i schłodzić w zamykanej torbie wyłożonej papierowym ręcznikiem.