Rzodkiewka z cytrynowym Crème Fraîche i Tobiko
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj rzodkiewki z cytrynowym Crème Fraîche i Tobiko spróbować. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, sok z cytryny, rzodkiewki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Lemon & Créme Fraîche Filiżanki Phyllo, Ciasto cytrynowe, crème fraîche i kasztanowe, oraz Zupa Szparagowa Z Kremem Cytrynowym Fraiche.
Instrukcje
Przyciąć łodygi i końce korzeni od rzodkiewki; dobrze spłukać i przeciąć na pół w poprzek. Aby każda połowa siedzieć płasko, odciąć zaokrąglony koniec. Jeśli crme frache lub kwaśna śmietana jest ciekła, użyj małej kulki melona, aby zgarnąć centra rzodkiewki, wykonując zagłębienia, aby utrzymać nadzienie; jeśli crme frache jest gęsty, pozostaw połówki rzodkiewki płaskie.
W misce wymieszaj crme frache ze skórką z cytryny i sokiem.
Filiżanki rzodkiewki napełnij równomiernie mieszaniną crme frache (około 1/2 łyżeczki w każdej), a następnie równomiernie tobiko (skąpe 1/4 łyżeczki w każdej). Ułóż na talerzu.