Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać rzodkiewki Top makaron z ' rynku francuskiego Cookbook spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz ser pecorino, gałkę muszkatołową, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej, Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook, oraz Tarta Sokca z cukinii i moreli z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wybierz przez liście rzodkiewki i odrzuć wszelkie, które są zwiędłe lub przebarwione. Umyć w zimnej wodzie, aby usunąć wszelkie ślady piasku lub piasku. Osuszyć i posiekać grubo.
W średnim rondlu zagotować osoloną wodę.
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania aż al dente.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać dobry wir gotowania oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek. Gotować, mieszając często, aby uniknąć zabarwienia, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać liście rzodkiewki na patelni, posypać odrobiną gałki muszkatołowej i trochę soli, wymieszać, i niech liście zwiędną na krótko w ogniu; powinny stać się ciemniejsze o odcień, ale nie więcej.
Gdy makaron jest al dente, spuścić (nie zbyt dokładnie; utrzymanie trochę skrobi gotowania wody sprawia, że makaron silkier) i dodać do patelni.
Dodaj bulgle oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i wrzucić do połączenia na małym ogniu.
Posypać pieprzem i podzielić na 2 ciepłe miski makaronu lub talerze zupy. Top z serem i orzechami włoskimi i podawać natychmiast.