Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego

Rzodkiewka-makaron z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać rzodkiewki Top makaron z ' rynku francuskiego Cookbook spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz ser pecorino, gałkę muszkatołową, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej, Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook, oraz Tarta Sokca z cukinii i moreli z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz przez liście rzodkiewki i odrzuć wszelkie, które są zwiędłe lub przebarwione. Umyć w zimnej wodzie, aby usunąć wszelkie ślady piasku lub piasku. Osuszyć i posiekać grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
2
W średnim rondlu zagotować osoloną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać dobry wir gotowania oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szalotki i czosnek. Gotować, mieszając często, aby uniknąć zabarwienia, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodać liście rzodkiewki na patelni, posypać odrobiną gałki muszkatołowej i trochę soli, wymieszać, i niech liście zwiędną na krótko w ogniu; powinny stać się ciemniejsze o odcień, ale nie więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zdjąć z ognia.
8
Gdy makaron jest al dente, spuścić (nie zbyt dokładnie; utrzymanie trochę skrobi gotowania wody sprawia, że makaron silkier) i dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj bulgle oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i wrzucić do połączenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
10
Posypać pieprzem i podzielić na 2 ciepłe miski makaronu lub talerze zupy. Top z serem i orzechami włoskimi i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia72
Magazyn