Rzodkiewka-makaron z " książki kucharskiej rynku francuskiego

Rzodkiewka-makaron z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać rzodkiewki Top makaron z ' rynku francuskiego Cookbook spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Jeśli masz ser pecorino, gałkę muszkatołową, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tatar z wodorostów z " francuskiej książki kucharskiej, Ratatouille Tian z " the French Market Cookbook, oraz Tarta Sokca z cukinii i moreli z " książki kucharskiej rynku francuskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wybierz przez liście rzodkiewki i odrzuć wszelkie, które są zwiędłe lub przebarwione. Umyć w zimnej wodzie, aby usunąć wszelkie ślady piasku lub piasku. Osuszyć i posiekać grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
W średnim rondlu zagotować osoloną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać dobry wir gotowania oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać szalotki i czosnek. Gotować, mieszając często, aby uniknąć zabarwienia, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać liście rzodkiewki na patelni, posypać odrobiną gałki muszkatołowej i trochę soli, wymieszać, i niech liście zwiędną na krótko w ogniu; powinny stać się ciemniejsze o odcień, ale nie więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdjąć z ognia.
8
Gdy makaron jest al dente, spuścić (nie zbyt dokładnie; utrzymanie trochę skrobi gotowania wody sprawia, że makaron silkier) i dodać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj bulgle oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i wrzucić do połączenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
10
Posypać pieprzem i podzielić na 2 ciepłe miski makaronu lub talerze zupy. Top z serem i orzechami włoskimi i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia72
Magazyn