Rzodkiewka i rukola Crostini z Brie
Przepis rzodkiewka i rukola Crostini z Brie jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz liście rukoli dla dzieci, sól, bagietkę po przekątnej chleba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rzodkiewka Jajeczna Crostini, Rzodkiewka & Ogórek Crostini, oraz Grillowana Rzodkiewka Crostini.
Instrukcje
Ułóż kromki chleba na blasze do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 5 minut lub do złotego koloru i tosty; ostudzić.
W średniej misce wymieszać rzodkiewki i kolejne 4 składniki (przez sól) i wymieszać.
Każdą kromkę chleba posmarować około 2 łyżeczkami sera; na wierzch nałożyć pojedynczą warstwę rukoli i warstwę plastrów rzodkiewki.