Rześki Zaklinacz: Nagle Gulasz
Need a zupa bezglutenowa? Ostry Zaklinacz: nagle gulasz może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 117 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka brązowego ryżu basmati, czosnku, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza, Chrupki Zaklinacz: co zrobić ze zbyt dużą ilością jarmużu, oraz Zaklinacz: Słoik Cezara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piekarniku rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę i marchew i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, jeszcze minutę.
Dodaj ryż i wymieszaj, aby lekko pokryć olejem.
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, mieszając, przez minutę.
Dodaj pomidory, miażdżąc każdy między palcami. Następnie dodaj bulion, zioła prowansalskie, płatki czerwonej papryki i skórkę sera. Wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie przykryć szczelnie, zmniejszyć ogień, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu i gotować przez 25 minut.
Dodać jarmuż i ciecierzycę, ponownie przykryć garnek, podnieść ciepło, aby powrócić płyn do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i dusić 15 minut więcej.
Podawać na gorąco, posypane tartym serem w razie potrzeby.