Rześki Zaklinacz: jak zrobić skórkę owocową
Ostry Zaklinacz: jak zrobić skórkę owocową może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawy, sok z cytryny, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 163 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza, Chrupki Zaklinacz: co zrobić ze zbyt dużą ilością jarmużu, oraz Zaklinacz: Słoik Cezara.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik tak nisko, jak idzie (Zwykle 66° lub200 — wszystko do200 jest w porządku) z półką w środku. Linia blachy do pieczenia z kawałkiem pergaminu lub silikonowej maty do pieczenia i spray lekko z gotowania sprayu (opcjonalnie, ale to pomaga). W blenderze zmiksuj wszystkie składniki, tworząc stosunkowo gładkie puree.
Wlać puree na wyłożoną blachę do pieczenia i przechylić patelnię, tworząc cienką warstwę, która jest tak równomierna, jak to możliwe.
Piec puree, aż będzie jeszcze lekko lepki w dotyku, ale łuszczy się dość łatwo z pergaminu. W zależności od używanego owocu i jego wilgotności może to zająć od 2 do 8 godzin, więc używaj zmysłów.