Rzepa Szkliwiona
Przeszklona rzepa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, udekoruj: pietruszkę płaską, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Spróbuj Miso-Rzepa Szkliwiona, Rzepa i pasternak szkliwione, oraz Sorgo-Szkliwiona Rzepa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać rzepy, następnie połówki poziomo i ćwierć połówki. Ułóż rzepy w 1 warstwa w 12-calowej patelni ciężkiej i dodać wystarczającą ilość wody (o 1 1/2 filiżanki), aby dotrzeć do połowy rzepy.
Dodać masło, cukier i sól i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, 10 minut. Gotować rzepy, odkryte, mieszając, aż do miękkości i odparuje woda, o 8 protokół.
Sauté rzepy na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż złoty kolor, o 5 minut więcej.
Dodaj 3 łyżki wody i wymieszaj, aby pokryć rzep glazurą.