Rzepa puree Patty
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Puree rzepowe Patty może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, mielony pieprz, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Puree Czosnkowe Rzepa, Puree z marchwi i rzepy, oraz Rzepa tłuczona i szałwia.
Instrukcje
Obrać, umyć i ćwierć rzepy.
Gotować 35-45 minut lub do miękkości. Odcedzić i opłukać gotowaną rzep.
Umieść w dużej misce i użyj widelca, aby rozbić rzep na mniejsze kawałki.
Dodać mleko i masło. Zmiksuj do pożądanej konsystencji.
Dodać sól i pieprz do smaku.