Rzepa i pasternak szkliwione

Rzepa i pasternak szkliwione
Szkliwiona rzepa i pasternak to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jeśli masz liść laurowy, sól koszerna, ocet trzcinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Glazurowana rzepa i pasternak z syropem klonowym, Pasternak & Rzepa Au Gratin, oraz Smażona rzepa i pasternak z rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 4 Składniki, 1 łyżka. ocet i wodę przykryć do wrzenia w holenderskim piekarniku. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 12 do 15 minut lub aż warzywa będą po prostu miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Gotować masło i następne 4 składniki na dużej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 1 minutę lub aż masło topi się i przyprawy są pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj mieszaninę rzepy; smażyć 8 do 10 minut lub aż lekko rumiane i miękkie. Odrzuć liść laurowy i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
RzepaRzepa
4
Wymieszać z syropem trzcinowym, bulionem i pozostałymi 2 łyżkami. ocet i gotować, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mieszanina jest lekko zagęszczony i warzywa są powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z Trzciny CukrowejSyrop Z Trzciny Cukrowej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
5
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
* Cydr jabłkowy może być zastąpiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
7
Uwaga: testowaliśmy z czystym octem z trzciny Louisiana Steena.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn