Rzepa Śmietankowa

Rzepa Śmietankowa
Kremowa rzepa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 69 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści laurowych, ziaren pieprzu, tłuszczu mleka sojowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rzepa Śmietankowa, Rzepa Śmietankowa, oraz Rzepa Kremowa Z Zielenią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać mleko sojowe, aż zacznie się bąbelkować-podgrzewałem go przez około 2 minuty, mieszając co 15 sekund. Uważaj i nie pozwól, żeby się zagotował. (Możesz to zrobić na piecu, jeśli wolisz.) Odstawić na bok, aż rzepa zostanie zakończona. Gdy rzepa będzie miękka, odcedzić je i umieścić je z powrotem na patelni lub w dużej misce. Za pomocą masher ziemniaków, mash je dobrze, ale nie martw się o grudki w tym momencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoymilkSoymilk
RzepaRzepa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać 1 łyżkę skrobi kukurydzianej z 2 łyżkami zimnej wody, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Usuń liście laurowe, goździki i ziarna pieprzu z mleka sojowego i dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej, mieszając podczas dodawania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
SoymilkSoymilk
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
4
Włożyć mleko sojowe z powrotem do kuchenki mikrofalowej (lub na kuchenkę) i podgrzewać, często mieszając (co najmniej co 15 sekund), aż bulgotnie i zgęstnieje, około 2 minut w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoymilkSoymilk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
5
Dodać sól i pieprz do smaku i posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
6
Dodaj sos do tłuczonej rzepy. W tym momencie użyłem mojego super-potężnego blendera ręcznego (immersion blender), aby puree go do kremowej gładkości. Jeśli go nie masz, możesz umieścić całą mieszaninę w robocie kuchennym lub blenderze i puree. Sprawdź przyprawy, dodając więcej soli i pieprzu w razie potrzeby, i podawać z posypką gałki muszkatołowej na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
RzepaRzepa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn