Ryż Ze Szpinakiem W Szanghaju

Ryż Ze Szpinakiem W Szanghaju
Shanghai szpinak Rice może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 228 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, soli, liści szpinaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Shanghai Shrimp, Shanghai Noodles, oraz Kurczak W Szanghaju dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj ryż; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Wymieszaj posiekany szpinak, mieszankę przypraw i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn