Ryż z pomidorami i czerwoną papryką (Arroz con Tomate y Pimentón)

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pomidor i czerwony pieprz ryż (Arroz con Tomate y Pimentón) spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 293 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wody, cebuli, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Zupa pomidorowo - pieprzowa pieczona (Sopa de Tomate y Pimentón), Arroz con Queso y Pimentón (Zielony pieprz i ryż serowy), oraz Portugalski ryż pomidorowy (Arroz de Tomate).
Instrukcje
Dodać cebulę, czosnek i czerwoną paprykę i gotować, aż cebula są przezroczyste, mieszając od czasu do czasu, o 5 do 7 protokół.
Dodać ryż, wymieszać drewnianą łyżką, aby dobrze się płaszcz, i gotować przez 1 minutę.
Dodać wodę, bulion warzywny, przecier pomidorowy i sól. Doprowadzić do wrzenia, wymieszać i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.Przykryć i gotować przez około 20 minut lub do wchłonięcia wody i ryż jest miękki.
Wyjmij z ognia i pozostaw na 5 minut.