Ryż Z Pieczarkami
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych do swojego pudełka z przepisami, ryż z grzybami może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 315 kalorii , 11 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis służy 2 osobom. Za 91 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, cebulę, płatki pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Najlepiej sprawdza się jako dodatek do drugiego dania, a jego przygotowanie zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 42% , to danie jest całkiem dobre. Dziki ryż z boczkiem, grzybami i zieloną cebulą , ryż Kerabu (sałatka ryżowa) oraz kalafior, ryż brązowy i smażony ryż z warzywami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W rondlu podsmaż na maśle zieloną paprykę i cebulę, aż będą miękkie.
Dodaj grzyby; przegrzać. Wymieszać wodę, ryż, bulion, natkę pietruszki, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 14-16 minut lub do momentu, aż płyn zostanie wchłonięty, a ryż będzie miękki.