Boozy ryż z orzechami i jagodami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 378 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka brązowego ryżu, oliwy z oliwek, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Orzechy i jagody Martini, Jogurt Grecki Z Jagodami, Orzechami I Miodem, oraz Bezglutenowe i mleczne ciasto kawowe z jagodami i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
1
W jednym rondlu, połączyć dziki ryż i 3 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 40 do 50 minut, lub aż ryż będzie miękki i woda została wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W oddzielnym rondlu połącz brązowy ryż i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 45 minut lub aż ryż będzie miękki i woda zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Brązowy
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Po zakończeniu gotowania obu rodzajów ryżu rozprowadzić na blasze do ostygnięcia i wyschnięcia na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
W dużej misce, połączyć dziki ryż, brązowy ryż, pekan, rodzynki, zielona cebula, mięta, sok pomarańczowy i skórka. Wymieszać z winem i oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i odstawić na 2 godziny, aby zmiksować smaki.